Novosti

Facebook HFS
19.07.2018.
Uskoro počinje vruće ljeto s filmskom ekipom u Kraljevici!
10 mladih polaznika potegnulo je čak iz Amerike kako bi sudjelovali na ovogodišnjoj filmskoj radionici za djecu i mladež u Kraljevici.

Filmske radionice za djecu i mladež u Kraljevici traju od 24.-31. srpnja a održavaju se u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici. Riječ je o jedinstvenom projektu koji je zamišljen kao edukacijski program koji kroz različite aktivnosti mladima omogućava upoznavanje s filmskom tehnikom i usmjeravanje prema profesionalnom bavljenju filmom.

Ove godine broj polaznika se popunio u rekordnom roku, a osim Hrvatske i regije, na radionicu nam dolazi i 10 mladih filmaša čak iz Amerike, što ide u prilog međunarodnoj prepoznatljivosti, atraktivnosti same radionice i filmskoj privlačnosti Kraljevice.

Tako će u ovom primorskom gradiću ovo ljeto boraviti pedesetero mladih filmaša nagrađenih na Revijama djece i mladeži, ali i onih zainteresiranih filmofila koji će marljivo stvarati svoje igrane, dokumentarne, animirane i eksperimentalne filmove uz stručne savjete voditelja radionice Borisa Poljaka, Vande Kreutz, Igora Jelinovića i Tomislava Šobana.

Uz već uhodani radionički program s večernjim projekcijama otvorenima za javnost, ove godine na radionicama predstavljamo Rough cut film festival, posvećen medijskim i filmskim inovacijama za mlade u Philadelphiji i šire.

Veselimo se vrućem filmskom ljetu, radnoj i poticajnoj atmosferi u magičnoj filmskoj Kraljevici i novim radioničkim filmovima!

If it is such a hair extensions with a wig, the bangs hairstyle, and the long straight hair wigs hairstyle that matches the back is more delicate and beautiful, and the hair extensions uk bangs can also shape the charm of the human hair extensions uk princess.

Giffoni Experience – talijanska ekspedicija mladih hrvatskih filmaša

Od Hollywooda do Cannesa: Hrvatski filmski savez nastavlja uspješnu suradnju s jednim od najvećih međunarodnih festivala za djecu i mlade koji pruža priliku za upoznavanjem »više

GALETINI FILMOVI MEĐU SVJETSKIM REMEKDJELIMA „UMJETNOSTI U POKRETU“

ZKM - Zentrum für Kunst und Medien, Karlsruhe (Njemačka),
13. 7. 2018 – 10. 2. 2019. »više

Projekt Hrvatskog filmskog saveza odabran za predstavljanje na International Tool Fairu

Krajem lipnja završio je jednogodišnji međunarodni Erasmus + projekt „Ignite Your Skills“ – strateško partnerstvo mladih i onih koje rade s mladima koji je uključivao sudionike iz Slovenije, Njemačke, Hrvatske, Mađarske i Portugala... »više