english
home
o nama
produkcija
nakladništvo
festivali
medijska škola
forum
pretraživač
linkovi
impressum
 

Forumi: Glavni forum HFS: Magdalena 2008

Pošalji odgovor

Pogledaj ostale teme

 

Stranica 1 / 1 

od: ploskev

Magdalena 2008

razmišljam o tome:

FORUM
KADA?
10. festival kreativne komunikacije Magdalena održat če se od 15. do 18. maja 2008 u Mariboru, u Sloveniji. Glavni cilj festivalskih dodjela nagrada je potražiti, predstaviti i nagraditi naj kreativnije ideje na području javne komunikacije, koje su oblikovali mladi autorji (30 godina ili manje).
NAGRADE
Magdalenine nagrade- zlatne štikle i zlatni »grudnjak« i srebrni »grudnjak«, kroz godine postale su jedne najviše željenih nagrada za za mlade kreativce u Europi. Međunarudni žiri izabere i nagradi najbolje krativne ideje mladih autorja na području komuniciranja.
KREATIVNE IDEJE- PRIJAVA DIJELA
Magdalena nudi novost festivala- sedam grupa za natjecanje (interactive, print, outdoor, small promos, motion, experimental in logotypes). Novost festivala je također i to, da je ove godine posljedna godina, u kojoj se mogu prijaviti mladi do 30 godina. Sljedeče godine moči če se prijaviti svi mladi do 27. godine.
Dijela možete prijaviti za samo 25 Eura.
KREATIVNI RAZPIS
Magdalena i ove godine poziva sve mlade umjetnike, da surađuju i na kreativnima raspisima- prema primjeru pravih natječaja pravih naručitelja, koji su pripremili zadatke za natjecanje. Svi prijavljeni radovi biti če razdvojeni od grupa za natjecanje. Sponzorska nagrada za izradu naj krativnije ideje je 1000 Eura.
NAPRAVITE NAJBOLJU MAJICU ZA MAGDALENIN ROĐENDAN
Želiš li biti onaj, koji če obuči sve goste na 10. rođendanski zabavi Magdalene? Imate super ideju i želite da je svi vidu? Neka budu gosti festivala oni, koji vam rade promociju! Upotrjebite svoju maštu i napravite pravu festivalsku majicu. I neka bude poseblna, jer ove godine slavimo!!
Pošaljite svoje predljoge na info@magdalena.org do 21.aprila 2008. Glasovanje za najbolju majicu moguče je na internetnoj stranici www.magdalena.org između 23. in 27. aprilom 2008. Više informacija o izradi majice pročitajte na http://www.magdalena.org/en/news/39981/details.html .


ROKI ZA PRIJAVE
10 April 2008: Internetne prijave dijela
14 April 2008: Rok za rano prijavu dijela (prijava rada do roka 20 €, poslije 25 €)
25 April 2008: Rok za predaju dijela – zadnji!!
30 April 2008: Rok za rane prijave osobne učešće (prije roka 20 €, poslije 25 €)
1 May 2008: Zadnji rok za predaju dijela festivalski kancelariji in ISPLATA
15-17 May 2008: Magdalena festival
Više informacija: www.magdalena.org (mail: info@magdalena.org)

Pošalji odgovor | Citiraj | Šalji priv. poruku

Pošalji odgovor

Pogledaj ostale teme

Maillot nba pas cher
I thought that after two years, I knew replica handbags that Beatrice was a small gucci replica handbag in Pierre's many hermes replica handbags . I didn't expect it to be handbag replica positive result. Beatrice transformed this "night club little prince" into a happy replica handbags .

Statistika posjeta