Film očima mladih

Od 6.3. do 8.3. naš voditelj projekta u Gimnaziji Sisak imao je mini turneju u sklopu projekta Film očima mladih koji je financiran od strane Zaklade Kulture Nove. Projekt je predstavljen učenicima od prvih do četvrtih razreda svih smjerova. Dojmovi su varirali, ali općenito učenicima je projekt zvučao zanimljivo i primamljivo.

Film očima mladih koncipiran je kao mala škola filma za mlade 15-30 godina. U svega tri mjeseca polaznici će proći teoriju i praksu te će po završetku projekta biti sposobni samostalno organizirati svoj tim te ideju pretvoriti u stvarnost. Polaznici će proći cijeli proces izrade filma, od pisanja scenarija do snimanja i montaže. Na radionicama polaznici će kao dodatnu vrijednost dobiti vještinu organiziranja, komunikacije te rada u timu. Iz iskustva znamo da će se određeni polaznici prepoznati na pozicijama koje odgovaraju njima te će se profilirati kao vrsni filmaši.

Projekt je u potpunosti besplatan te je dostupan svakome tko želi raditi filmove s prvoklasnom ekipom. Ako želiš sudjelovati i biti na korak do filma s nama pošalji nam poruku na naše društvene mreže te nam se pridruži na sljedećoj radionici!

13.03.2024.