FILM O IDLES U RIJECI I ZAGREBU - najava

Nakon što je prikazan na zatvaranju 15.DORF festivala prošlog kolovoza u Vinkovcima, nagrađivani film o kultnom sastavu IDLES u travnju će imati priliku pogledati publika u Zagrebu i Rijeci.

U suradnji sa Dok'n roll festivalom, Festival dokumentarnog rock filma DORF organizira nove projekcije filma „Don't go gentle – film o Idles“ (Velika Britanija, MEA Films, 2021), redatelja Mark Archera. Film je to o pronalaženju njihove snage u ranjivosti. Vodi nas kroz prijateljstvo, insajderski upućuje u borbu za prostorom u kojem smo Različiti, neočekivano inspirativan i svakako must-see za sve ljubitelje rock and roll glazbe.

U Rijeci, u okviru devetog izdanja Impulse festivala, na zatvaranju ovogodišnjeg izdanja, 24.04. u Art-kinu Croatia organizirana je projekcija s početkom u 20:00 sati.

U klubu Dva Osam u Zagrebu pogledajte na velikom ekranu kako je to biti-u-bandu, sigurni smo da ćete nakon ovog filma poželjeti postati član AF Gang ekipe. Projekcija je zakazana za 27.04. s početkom od 20:00 sati, uz glazbenu slušaonicu nakon projekcije.

Podsjećamo, najavljen je i nastup ovog sjajnog sastava u lipnju, na ovogodišnjem INmusic festivalu u Zagrebu.
Detaljnije o projekcijama pronađite na poveznici

https://www.distune.org
https://www.dvaosam.com

Pratite najave i na Facebook/Instagram profilu DORF Festival.

20.04.2022.