Godišnja prezentacija produkcije Kino kluba Split: SMOTRA VIII

U petak 05. travnja i subotu, 06. travnja u prostorijama Kino kluba Split održati će se osma po redu SMOTRA, godišnja prezentacija klupske produkcije. Program je podijeljen u šest programskih cjelina, oba dana u 17h, 19h i 21h, a  sastoji se od 47 radova i traje preko 6 sati.


Carstvo Ladovine

Ove godine u program su uvrštene čak dvije web serije (Carstvo Ladovine i Maništra pomidore), a uz tradicionalno velik broj igranih filmova, bilježi se i porast eksperimentalnih formi, te video spotova poznatih imena s glazbene scene kao što su Vojko V., Alejuandro Buendija (solo projekt Saše Antića), ROLO-a, veterana splitske punk scene Špurijusa te Leta 3 i Vuce. Kao zanimljivost navodimo i jedanaest filmova autora i autorica s klupske regionalne scene koji su nastali na radionici „Svi su nam gradovi jednaki“ u suradnji između Kinokluba Zagreb, Akademskog filmskog centra (Beograd) i Kino kluba Split. U subotu, s početkom u 21h u sali održati će se i svečana premijera spotova polaznika četveromjesečne Škole KKS-a, čiji su mentori bili Rino Barbir i Dragan Đokić.


There is no spoon

Nakon službenog programa u subotu, druženje će se nastaviti u atriju Doma mladih na 1. katu uz svjetlosne instalacije i filmsku glazbu Coke&Tudora.


Tri priče

Ulaz na sve programe je slobodan i otvoren za javnost.

SMOTRA - Program

--

Program se održava pod pokroviteljstvom Grada Splita, Hrvatskog audio vizualnog centra i Zaklade Kultura nova, a u suradnji s Platformom Doma mladih i Multimedijalnim kulturnim centrom.


Rolo - Sol i postole


Ultra

03.04.2019.